Поділитись:

Минай у матчі з камбеком, 5 голами, забитими та не забитими пенальті вирвав перемогу над Ворсклою

Субота, 11 травня 2024, 15:39
460
0
0
Минай у матчі з камбеком, 5 голами, забитими та не забитими пенальті вирвав перемогу над Ворсклою

фото upl.ua

У суботу,11 травня, Ворскла в рамках 28 туру УПЛ приймала у Полтаві Минай, який знову здійснив камбек з рахунку 0-2.

Старт матчу проходив переважно в центрі поля, а загроза воротам обох команд йшла переважно від дальніх ударів. Проте поступово Ворскла заволоділа ініціативою і на 36 хвилині це дало результат.  Бацула виконав подачу зі штрафного, а Павлюк випередив всіх на ближній стійці та вивів "зелено-білих" уперед. Після чого Ворскла не реалізувала ще кілька моментів для того, щоб подвоїти перевагу до перерви, але не реалізувала їх.

Проте вдруге м'яч у воротах гостей таки побував і сталося це вже на старті другого тайму. Дебютним голом в дорослому футболі відзначився Глущенко, який зіграв на підбиранні після того, як здавалося б захлинулась контратака команди та завдав точного удару в дальній кут. Після чого Минай, який активно розпочав другий тайм, але регулярно пропускав контратаки, продовжив діяти активно, але в нього й надалі нічого не виходило. А на 64 хвилині гру перервала тривога, що призупинила матч на 40 хвилин.

Після повернення на поле активніше заграв Минай і вже через 4 хвилини відіграв 1 гол. Дмитрук виконав закидання з центру поля на хід Ременяку, який впевнено реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, пробивши повз Ісенка. Після чого розпочалася гра на зустрічних курсах в якій обидві команди мали моменти, а забив Минай. На 79 хвилині Вакула виконав подачу, яку в боротьбі з Ременяком у свої ворота зрізав Павлюк. Після чого гра на зустрічних курсах продовжилась, в якій Ворсклі вдалось заробити пенальті. Це Нємчанінов сфолив проти Феліпе, який сам же пішов виконувати пенальті та не реалізував його. Проте Кемкін перед ударом вийшов з воріт, а тому одинадцятиметровий довелось перебивати, але й цього разу Кемкін врятував свою команду після удару бразильця. Цього разу все було за правилами тому матч продовжився і Минай у своїй атаці заробив пенальті, оскільки Челядін рукою заблокував удар Ременяка. Пенальті пішов виконувати Вітенчук і впевнено реалізував його, принісши своїй команді перемогу.

УПЛ, 28 тур

Ворскла 2-3 Минай

Голи: Павлюк, 36', Глущенко, 55' - Ременяк, 68', Павлюк, 79' (АГ), Вітенчук, 90+10' (пен.)

Не забиті пенальті: Феліпе, 90+2', 90+5' 

Стартові склади:

Ворскла: Ісенко – Бацула, Пердута, Крупський, Павлюк – Сіссоко, Глущенко, Скляр (Челядін, 57') – Кане (Корнієнко, 81'), М'якушко (Нестеренко, 81') – Степанюк.

Минай: Кемкін – Скиба (Семотюк, 62'), Чуєв, Дмитрук – Прокопчук, Вакула, Петько (Нємчанінов, 76'), Вітенчук – Кораблін (Гунічев, 46'), Ременяк – Устименко.

Зазначимо, що завдяки цій перемозі Минай наблизився на відстань 1 балу до зони перехідних матчів та продовжує боротьбу за виживання. Натомість Ворскла залишається на 9 сходинці турнірки.

Читайте також:

Шахтар - Динамо: орієнтовні склади команд на матч 28 туру УПЛ

Динамо вимагатиме покарання для тренера Шахтаря U-19

Два гравці Руху потрапили до списку номінантів на нагороду Golden Boy

460
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS