Поділитись:

Барселона шкодує, що залишила Хаві тренером ще на один сезон

Субота, 11 травня 2024, 10:55
431
0
0
Барселона шкодує, що залишила Хаві тренером ще на один сезон

Джерело фото: https://twitter.com/Keiser_Cule

Барселона здивувала весь футбольний світ, залишивши Хаві Ернандеса своїм тренером на сезон 2024/25. Попри шквал різкої критики "блауграна" нещодавно переконала легендарного півзахисника не залишати посаду.

Здавалося, що команда під керівництвом іспанця знову набирає обертів, проте нещодавні результати "блауграни" свідчать про інше: немає більш принизливої ​​поразки, ніж крах в Лізі чемпіонів проти ПСЖ.

Повторне призначення Хаві було зустрінуте з великою дозою скепсису з боку вірних фанатів клубу. Цими днями вболівальники знову відчули розчарування, пов'язане з трансфером одного з гравців. На адресу іспанського тренера знову була відправлена критика.

Віктор Роке був виключений зі складу команди, попри те, що Барселона нещодавно підписала його за загальну суму близько 61 ​​мільйон євро.

Вище керівництво клубу підписало бразильця, щоб спостерігати за його грою, а не бачити, як він гниє на лаві запасних або отримує безглузді епізодичні хвилини на лівому фланзі.

У клубі не надто задоволені тим, що Хаві обходиться їм в 60 мільйонів євро інвестицій.

Враховуючи всі ці моменти, не можна сказати, що керівництво клубу та вболівальники на сто відсотків задоволені повторним призначенням Хаві, проте зважаючи на складну фінансову ситуацію в клубі, можливо, це був єдиний правильний варіант для розв'язання питання про нового тренера.

Джерело: TheTrivelaEffect

Читайте також:

Мікель Артета наполягає, що Арсенал стане чемпіоном Прем'єр-ліги

Жирона з Довбиком та Циганковим у складі на останніх хвилинах втратила перемогу над Алавесом (+ВІДЕО)

Марко Ройс приєднається до Ліонеля Мессі в Інтер Маямі

431
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К