Поділитись:

Марко Ройс приєднається до Ліонеля Мессі в Інтер Маямі

Субота, 11 травня 2024, 09:20
413
0
0
Марко Ройс приєднається до Ліонеля Мессі в Інтер Маямі

Джерело фото: https://www.goal.com

Нападник Боруссії Дортмунд Марко Ройс раніше, цього місяця, оголосив, що покине клуб в кінці поточного сезоні. Його активно пов’язують з переходом в Інтер Маямі.

Ройс покине Боруссію після понад 12 років у клубі. Згідно з повідомленням Патріка Бергера з Sky Germany, фаворит німецьких фанатів виразив бажання грати в одній команді з Ліонелем Мессі у вищій футбольній лізі США.

Проте, окрім Інтер Маямі 32-річна суперзірка зацікавила їхнього суперника Сент-Луїс Сіті. Також до Ройса придивляється саудівський Аль-Насср, де грає Кріштіану Роналду.

Рішення про своє майбутнє німець прийме лише після фіналу Ліги чемпіонів, в якому його команда зустрінеться з Реалом. Зараз він хоче зосередити всю свою увагу на його останній спробі виграти омріяний титул чемпіона Європи.

За словами колишньої зірки Арсенала та Манчестер Сіті Саміра Насрі, Ройс має намір переїхати в США цього літа, оскільки він не має наміру виходити на пенсію в такому віці.

«Я розмовляв з Марко Ройсом. Він сказав, що надто сильно любить футбол, щоб завершити кар’єру прямо зараз, тому він зіграє в MLS наступного», - сказав Насрі у інтерв'ю для Canal+:

Додамо, що фінал Ліги чемпіонів між Боруссією Дортмунд та Реалом відбудеться 1 червня, на всім відомому стадіоні Вемблі. 

Джерело: Goal

Читайте також:

Неймар не потрапив у заявку збірної Бразилії на Копа Америку-2024

Жирона з Довбиком та Циганковим у складі на останніх хвилинах втратила перемогу над Алавесом (+ВІДЕО)

Директор Евертона зробив заяву, яка може стосуватись Миколенка

413
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS