Поділитись:

Ворскла - Минай: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 11 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
Субота, 11 травня 2024, 08:38
239
0
0
Ворскла - Минай: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 11 травня 2024

фото ФК Минай

У першому колі цього сезону Минай та Ворскла поділили очки на полі закарпатців (0-0). Сьогодні ж, ні одних, ні інших такий розклад справ не влаштує, оскільки обом дуже потрібна перемога. Тому має бути цікаво, а стартує гра о 13:00 за київським часом.

Отримати круті бонуси можна тут.

Ворскла

Вже на наступному тижні "зелено-білі" зіграють у фіналі Кубка України проти Шахтаря. То буде головний матч сезону для команди Долганського. Та й для самого тренера він може мати велике значення в плані продовження роботи на чолі команди з Полтави. 

Проте й сьогоднішній матч для Ворскли важливий. По-перше, перемога в ньому може додати гравцям команди впевненості в собі, якої їм точно бракує після серії з 4 поразок поспіль. По-друге, Ворскла досі не гарантувала собі збереження прописки в УПЛ на наступний сезон. Для цього їй потрібно здобути перемогу в сьогоднішньому матчі. Тоді завдання в чемпіонаті буде вирішене і можна буде спокійно готуватись до фіналу Кубка України.

Минай

Команда Любеновича в попередньому турі програла в Рівному Вересу (1-3) чим суттєво ускладнила своє турнірне становище. Зараз закарпатці останні в турнірній таблиці та відстають на 4 бали від зони перехідних матчів. Окрім того, Металіст 1925 та Верес, які розташувались над "лисицями" в останньому турі зіграють між собою і хтось з них гарантовано набере очки. Тому Минай в останніх трьох турах не має іншого виходу, як вигравати всі матчі й сподіватись на втрати опонентів.

Зірвати джекпот можна тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Ворсклу - коефіцієнт 1.70

Ми ж вважаємо, що Ворскла не програє: 

Перемога Ворскли - 40%

Нічия - 31%

Перемога Минаю - 29%

Читайте також:

Ілля Крупський: Сподіваюся, що поїду на Олімпіаду, але зараз сконцентрований на УПЛ та фіналі Кубка України

Шахтар - Динамо: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 11 квітня 2024

Журналіст розповів, чи має шанс Олександр Поздєєв залишитись головним тренером Колоса на наступний сезон

 

239
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS