Поділитись:

Олімпіакос вдруге здолав Астон Віллу і вийшов у фінал Ліги конференцій

Четвер, 09 травня 2024, 23:59
253
1
0
Олімпіакос вдруге здолав Астон Віллу і вийшов у фінал Ліги конференцій

9 травня відбувся другий півфінальний матч між Олімпіакосом та Астон Віллою. Перша зустріч між цими клубами завершилась з рахунком 4:2 на користь греків, тож вони мали солідну перевагу. 

Незважаючи на те, що підопічним Уная Емері потрібно було відіграватись, перший серйозний момент виник в Олімпікоса, і одразу гольовий. Кіні виконав чудову передачу у штрафний майданчик, адресатом якої став герой першого матчу - Ель-Каабі. Мароканець пробив без шансів для голкіпера. Цей гол став для нього четвертим за два матчі. Гості мали нагоду зрівняти рахунок у матчі ще в першому таймі: на 25 хвилині Дуглас Луїз завдав чудового удару з межі штрафного майданчика, але голкіпер впорався з ним. Уже у компенсований час пробивав Бейлі, але також не зміг пробити Цолакіса. Команди пішли на перерву за рахунку 1:0.

У другому таймі гості декілька раз мали можливість повернути інтригу, але реалізація підводила. Натомість Ель-Каабі не збирався зупинятись і на 79 хвилині подвоїв перевагу господарів, і таким чином повністю зняв питання щодо фіналіста. Спочатку арбітр скасував взяття воріт, але після перегляду ВАР змінив своє рішення.

Таким чином грецька команда зіграє у домашньому фіналі в Афінах 29 травня. Суперником Олімпіакоса буде Фіорентина, яка днем раніше пройшла Брюгге за сумою двох матчів (4:3).

Олімпіакос – Астон Вілла - 2:0 (6:2)

Голи: Ель-Каабі 10, 79

Склади:

Олімпіакос: Цолакіс – Родіней, Рецос, Кармо, Кіні (Апастолопулос 77) – Ессе, Іборра (Орта 73), Шикінью – Поденсе (Масурас 63), Ель-Каабі, Фортуніс

Астон Вілла: Мартінес – Кеш (Кесслер 86), Торрес, Конса, Дієгу Карлос (Іроегбунам 65), Дінь (Мунро 86) – Діабі (Дуран 58), Макгінн, Дуглас Луїз, Бейлі (Келлімен 86) – Воткінс

Читайте також:

АПЛ назвала претендентів на звання найкращого тренера сезону

Аталанта розгромила Марсель та пройшла до фіналу Ліги Європи

 

253
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS